20 Aralık 2009 Pazar

Cepten Ev Kontrolü



Vodafone Cingöz'ü evlerine veya işyerlerine kuran, 3G ve görüntülü konuşma destekli bir cep telefonu olan herkesin, Cingöz'ün hattı ile bağlantı kurarak evini veya işyerini istediği zaman kontrol edebileceği bildirildi.
Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Vodafone'un, Türkiye'de abonelerini 3G teknolojisinin yenilikleri ile tanıştırmaya devam etiği vurgulanarak, Vodafone Cingöz'ü evlerine veya işyerlerine kuran abonelerin içlerinin rahat olacağı kaydedildi.
Açıklamada, 3G ve görüntülü konuşma destekli bir cep telefonu olan herkesin Cingöz'ün hattı ile bağlantı kurarak evini veya işyerini istediği zaman kontrol edebileceğine dikkat çekilerek, 31 Mart 2010'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında başvuruda bulunan faturalı abonelerin, 18 ay boyunca ayda 20 lira ödeyerek Cingöz'e sahip olacakları, bunun için başka bir ücret ödenmeyeceği belirtildi. Ayrıca Cingöz ile bağlantı kurabilmeleri için her ay 1000 dakika şebeke içi görüşme imkanı da Vodafone'un hediyesi olacak.
Vodafone Cingöz'ün tüm Vodafone Cep Merkezi noktalarında satışa sunulduğu duyuruldu.Vodafone Cingöz'ü evine veya işyerine kuran 3G abonelerinin arzu ettikleri takdirde evde bakıcıyla bıraktıkları bebeklerinin görüntülerini veya bir süre ayrı kalmak zorunda oldukları işyerlerindeki, depolarındaki son durumu izleyebilecekleri, tatile çıkanların, istedikleri zaman evlerindeki görüntüleri izleyerek rahat bir tatil yapabilecekleri kaydedildi. Uygulamadan yararlanmak için Cingöz içindeki hattın ve arayan hattın 3G kapsama alanı içinde bulunmalarının, görüntülü konuşma özelliğine sahip bir telefondan arama yapılmasının gerektiği vurgulandı.
Vodafone Cingöz Kampanyasını değerlendiren Vodafone Türkiye Terminal Pazarlama Bölüm Başkanı Yücel Kubanç, 3G teknolojisinin, insanların yaşamlarını şimdiye kadar görülmemiş ölçülerde kolaylaştırdığını, iş, sosyal yaşam ve özel yaşamda sağladığı olanaklarla toplumu dönüştürdüğünü ifade etti. Yücel Kubanç, Vodafone'un tüm dünyada bu değişime öncülük ettiğini savunarak, en yeni teknolojileri ve bilgi birikimlerini Türkiye'deki abonelerine sunmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder